Avaliações de Eetcafé Baba Bolsward

Avaliações recentes

5.0
Hans
Ontem

Goed zoals altijd.

BaukeC
29 março 2023
Alex
29 março 2023

Karam, de pizza’s waren weer heerlijk!! Dank je wel.

Wierda
27 março 2023

Logistiek top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dekkers
26 março 2023

Heb altijd hier heerlijk eten weg gehaald tot gisteravond ik bestelde altijd de dubbel geslagen pizza ruikt al heerlijk als die nog in de doos zit. Maar ik snij hem open en er loopt een glas vol vocht uit ik dacht even dat er een aardappel op mijn pizza lag maar dat waren grote brokken artisjok in die nog gewoon koud van binne. Waren en zo hard. Dat ik dit toch even wil melden nog nooit zoon laast gehad van mijn buik naar het eten van baba dit ben ik niet gewend van baba normaal gesproken echt een top zaak

Jacob Oostenveld
25 março 2023

Snelle bezorging en eten heeft goed gesmaakt top

Femmy boon
18 março 2023

Altijd lekker..en zelfs een broodje word nog nsgezonden...met enige spoed..👍👍

Ron
17 março 2023

altijd goed keurige bezorgers

Alex
14 março 2023

De pizza was weer voortreffelijk en rijkelijk gevuld met heerlijke kip . Bedankt 🙏

Johan
11 março 2023

2 sterren voor de kwaliteit, niet vanwege de kwaliteit van het eten opzich, maar vanwege foute levering! We bestelden oa 133A, dit is kalfsgehakt! Echter, we kregen 133B. Kipdöner!

Carin
10 março 2023

Heerlijke shoarma. Mooi op tijd bezorgd

Teatske Kamstra
4 março 2023

We hebben heerlijk gegeten van de spareribs. De smaak was goed. Ook de hoeveelheid. De spareribs waren ook nog lekker warm toen we thuis waren. Zeker voor herhaling.

Frans van der Net
3 março 2023

Het eten was qua smaak perfect in orde en de frietjes en gebakken aardappeltjes waren voortreffelijk, maar de shoarmaschotel was koud, heel erg jammer

Peter
19 fevereiro 2023

Snel geleverd en goede kwaliteitsteits/prijsverhoudimg.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marcel
19 fevereiro 2023
Jolanda Adema
17 fevereiro 2023

Top

Berend
13 fevereiro 2023

Zoals altijd; een perfecte pizza en snelle levering.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jisk van der Wal
12 fevereiro 2023

Goede en lekkere pizza's

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Niels de Hoop
11 fevereiro 2023

eten was echt weer heerlijk!

H
8 fevereiro 2023
M van der wal
3 fevereiro 2023

Pizza was koud.

BaukeC
1 fevereiro 2023
M.Bekema
31 janeiro 2023

Pizza's waren lekker optijd bezorgt

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Carin
31 janeiro 2023

Lekkere shoarma, mooi op tijd bezorgd

R. de Vries
30 janeiro 2023

Erg lekker en mals vlees!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jan
30 janeiro 2023
Stefan
28 janeiro 2023

Opnieuw fantastisch. Rijk belegd, heet, goed gebakken... Gewoon klasse. En ook weer vlot bezorgd. Volgende keer gewoon weer Baba!!

Bekema
28 janeiro 2023

Was weer lekker lekker 👍

Bep Brouwer- Resoort
27 janeiro 2023

zoals altijd weer geweldig lekker

Alex
25 janeiro 2023

Biefstuk was weer voortreffelijk 😋

Dave
23 janeiro 2023
Henk bergsma
23 janeiro 2023

Spareribs waren voortreffelijk en de pizza was lekker en de kapsalon ging er ook goed in dus perfect gegeten.🙏👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

R v d Schaaf
22 janeiro 2023

Goed op tijd ,heerlijk warm ,heerlijk gegeten

Sylvia
21 janeiro 2023

Het was heerlijk! Altijd goed bij Baba !

Anneke
13 janeiro 2023

Weer als altijd,warm,lekker….super

Sietsma
13 janeiro 2023

Snelle bezorging en weer prima voor elkaar

Kuipers
13 janeiro 2023

Altijd zeer tevreden met de kwaliteit van de pizza's! Snel en warm bezorgd, goed belegd en gebakken (bruin en niet aangebrand) 👌🏻

K. De Boer
12 janeiro 2023
M.
12 janeiro 2023

Smakelijk, snel en heel vriendelijk geleverd.

Maudy
7 janeiro 2023

Top !! Heerlijk eten en vriendelijk personeel

Linda Naaktgeboren
6 janeiro 2023

4 Verschillende producten besteld. Alle vier smaakten prima en dat vonden onze gasten ook.

BaukeC
5 janeiro 2023

Wat een overheerlijke shoarma en pizza's! Een aanrader!

Kingma
5 janeiro 2023

🙏🏻

Neno
29 dezembro 2022

Uitstekend. Pizza's waren erg lekker, afhaaltijd was ook bijna gehaald. Zelfs nog een extraatje gekregen voor jarige dochter, mijn complimenten!

Chevy
29 dezembro 2022
Sander
23 dezembro 2022

Zoals gewoonlijk: top!

Neno
21 dezembro 2022

Andermaal weer lekker gegeten. Pizza goed belegd met alle ingrediënten, bezorging was prima en lekker snel. De bevestigde tijd klopt echter meestal niet. In dit geval was de bezorging veel sneller dan verwacht, dus dat kwam mooi uit!

Anneke
20 dezembro 2022
Adrie
20 dezembro 2022
Ruurdje
20 dezembro 2022

Heerlijk gegeten, precies op tijd gebracht! Top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

M van der wal
18 dezembro 2022

Bestelde pizza's waren heerlijk en op tijd bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wendy Bouma
18 dezembro 2022

Heerlijk! ❤️

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Steffie
18 dezembro 2022

Dit keer geen 5 ⭐⭐⭐de calzone was maar jarig gevuld en de shoarma zat weinig smaak aan helaas. Hoop volgende keer op beter. Kan 'n keer voorkomen. De bezorging was uitstekend

Wendy
18 dezembro 2022

Heerlijk eten en kwam mooi op tijd.

Chris
18 dezembro 2022

Gewoon goed zoals altijd.

DRL
16 dezembro 2022
Anoniem
12 dezembro 2022
Ja
11 dezembro 2022

De spinazie zat er niet op.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Audrey
6 dezembro 2022
Hennie Cuperus
5 dezembro 2022
Bep Brouwer- Resoort
4 dezembro 2022

zoals altijd was het weer super lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Henk
3 dezembro 2022

Shoarma.zitten veel felle bellen in.

Marleen
3 dezembro 2022

Weer heerlijk gegeten!

Bekema
2 dezembro 2022

Iets minder zout graag

Albert
26 novembro 2022

Heerlijke pizza en op de gewenste tijd bezorgd. De bezorger reed blijkbaar op navigatie maar dat werkt niet helemaal op mijn adres. Ze kwam via de tuin kant Ipv de voordeur. Is helemaal niet erg hoor. Het was een vriendelijke dame. Pizza was niet heel heet meer. Geen ramp. Hij was lekker.

Bekam
26 novembro 2022

👌👌😋

Klaas
22 novembro 2022

- Was weer lekker en op tijd bezorgd. - Puntensysteem werkt niet. Na behoorlijk aantal bestellingen staat de teller steeds nog steeds op 1.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hofstra
21 novembro 2022

Heerlijk gegeten na dik 2 uur wachten. We hebben we vaker eten van de baba, en dat is altijd heerlijk. Vaak halen we dit op, omdat de ervaringen kwa bezorging niet al te best zijn. Ook nu ging het weer goed mis, we hebben zondagavond om 17.30 uur eten besteld via de online bestelsite. Als bezorg optie konden we kiezen vanaf 18.30 uur. We hebben we gekozen voor zsm, wat staat voor zo spoedig mogelijk. Dan ga je der vanuit dat je het zowiezo 18.30 uur in huis hebt. 10 minuten na de bestelling, zo rond 17.40 uur krijgen we een mail met verwachte bezorgtijd. 19.05 uur! Teleurstelling!! Maar goed, als het er dan 19.15 nog niet is besluit ik te bellen. O sorry meneer het is der over 20 minuten! WAT! Dat is ruim 2 uur nadat ik mijn bestelling geplaatst had! Uiteindelijk dan nog een tegoedbon van 10 euro korting op de volgende bestelling. Had liever gewoon mijn eten op fatsoenlijke tijd bezorgd gehad!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anonieme
18 novembro 2022
Ruben
14 novembro 2022

Erg leuke en knappe bezorger

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Daan
14 novembro 2022
Gerrit Salemink
13 novembro 2022

Het was heerlijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

K Brinksma
10 novembro 2022

Dikke duim

Rinze
7 novembro 2022

Eten is heerlijk alleen jammer dat het broodje bij de shoarma in zat waardoor hij slap en vet was

John
7 novembro 2022

Tagen kipfilet was super lekker. De ribbetjes smaakten goed maar waren iets te droog.

Vinnie
6 novembro 2022
Wendy Bouma
4 novembro 2022

Heerlijk! 😍

Fritsma
31 outubro 2022

Was niet warm maar lauw helaas

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Van veen
30 outubro 2022
Ton
29 setembro 2022

Smaakte weer prima en wederom voldoende vlees en patat.

Tjitsche Bakker
28 setembro 2022

Heerlijk eten en snelle bezorging!

Petra
24 setembro 2022

Lekkere pizza met extra ingrediënten als aangegeven. Was iets eerder dan afgesproken tijd voor afhalen, en kreeg door een vriendelijke medewerker een drankje aangeboden. Kortom, lekker eten en een prima service. Aanrader!

Cindy
18 setembro 2022

We bestellen regelmatig bij jullie en het bevalt prima . Maar we missen bij de saus keuze toch de mayonaise. Hopelijk zetten jullie deze saus ook bij de saus keuze

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hennie Cuperus
18 setembro 2022

Helaas waren de korsten van de pizza erg hard, dit komt eigenlijk nooit voor. De spagetti was heerlijk!

Sander B
17 setembro 2022
Rene
15 setembro 2022

Erg lekker, mals kippenvlees!!!

Bep Brouwer-Resoort
11 setembro 2022

Het was weer heerlijk , altijd super vers , helemaal top

Heerlijk gegeten 😍
11 setembro 2022
De boer
5 setembro 2022
Mellina
1 setembro 2022

Shaslick vlees was niet echt warm maar dat het heerlijk was maakte het weer goed. Super service en heerlijk gegeten 😉

Astridlouise
27 agosto 2022

Snel, warm en lekker.

Monique
26 agosto 2022
Alie
26 agosto 2022

Gekozen voor zo snel mogelijk bezorgd. Bestelling was er zelfs nog twintig minuten eerder dan in jullie bevestiging aangegeven. Perfect dus! Pizza mozzarella is mijn favoriet. Die is altijd heerlijk!

Henk Boonstra
25 agosto 2022

Eten was voortreffelijk, Bezorging perfect en op tijd, Zeker voor herhaling vatbaar

Petra B.
24 agosto 2022
Mark
22 agosto 2022

Prima Pizza, bezorging precies op de bestelde tijd

Alex
19 agosto 2022

Zoals altijd weer heerlijk en super aardige bezorgster 😉

Stefan
19 agosto 2022

Weinig tijd en laat, dus maar even een pizza besteld. Mijn buren bestellen vaak bij Baba en dat leek me wel een goede keuze. Om 20:40 besteld via de app en om 20:56 stond Baba al met de auto voor de deur om de pizza af te leveren. Bizar dat dit zo snel kan, echt een groot compliment! De pizza zelf was overigens ook heerlijk. Dampend heet, rijk belegd (met extra Ananas) en precies voldoende. Ook hier grote klasse. Ik bestel bijna nooit eten, maar de volgende keer is het zeker weer bij Baba! Jammer dat je maar 5 sterren kunt geven...

Bekema
19 agosto 2022

Zeer tevreden elke keer ondanks sommige drukkere tijden altijd goed eten gehad en op tijd bezorgt maar meestal eerder

Martin
18 agosto 2022

Was weer lekker👌🏼

Siebren
17 agosto 2022

Bestelling kwam mooi op tijd. De lasagne en de pizza waren heerlijk van smaak en rijkelijk gevuld/belegd, top!

Theo Witjes
15 agosto 2022

Werd ruim half uur eerder bezorgd dan vermeld. Eten was goed warm, de frietjes lekker knapperig en de schotel was boven verwachting heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Regina
14 agosto 2022

Altijd lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

De Boer
14 agosto 2022
Patrick
11 agosto 2022

Spare ribs waren perfect Patat was goed warm En de pizza was ook super Bezorgen was heel snel

Naam
11 agosto 2022
Hogeboom
10 agosto 2022
Jonan
10 agosto 2022
pieterse
7 agosto 2022
Haringa
6 agosto 2022

Mijn eerste bestelling bij eetcafé Baba. De bezorgtijd online ingesteld op 22:15... De deurbel ging op 22:15 Top service!! De pizza was heerlijk!!

Steffie
4 agosto 2022

Snel gebracht, vriendelijke bezorgster en heerlijk hapje

Tineke Velting
31 julho 2022
Marjan
30 julho 2022

Was lekker en de gebakken aardappelen mocht wel minder

Klaas Brinksma
29 julho 2022
Bep Brouwer- Resoort
27 julho 2022

het was allemaal weer super lekker en van mij met de gorgonzola helemaal top , dank je wel

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sietsma
24 julho 2022

Voor het eerst maar zeker niet voor het laatst besteld. Keurig op tijd,eten goed heet en ruim voldoende. Zeker voor herhaling vatbaar van ons een dikke 10.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Louise
24 julho 2022

Mooi op tijd Pizza heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
23 julho 2022

Ik had pizza minne maar had geen salami gekregen, alleen ham..

Gerben
23 julho 2022

Eigenlijk zoals altijd, lekker en op tijd.

Sander
23 julho 2022
Berend
21 julho 2022

Als vaste klant weet ik wat ik kan verwachten en wederom voldeed zowel de pizza als de bezorgsnelheid hieraan. Normaal bestel ik buiten de piekuren en nu toevallig een keer binnen de piekuren en alsnog hoefde ik niet bijzonder veel langer te wachten. Voor mij is Baba de beste in ons mooie stadje.

Henk en Inge
20 julho 2022

En dat met deze warmte een perfecte pizza en salade bezorgd. Respect voor iedereen bij Baba

Daniël
17 julho 2022

Prima zoals altijd! Top tent.

Audrey Van der meij
12 julho 2022

Heerlijk gegeten!

Finn
12 julho 2022

Het was erg lekker en ik ben goed op de hoogte gehouden van de bezorgtijd. Top!

Houkje Cnossen Heeringa
11 julho 2022

ik ben een senior de portie zijn veel te groot,maar een kinder portie besteld ook veel te groot jammer was erg lekker .

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hennie Cuperus
10 julho 2022

We hadden een verkeerde pizza bezorgd gekregen, maar dit was wel heel snel weer opgelost! Toppie!

Johan
8 julho 2022

Hoi hoi . Heerlijk gegeten. Was al weer paar weken geleden . Maar weeer super. Thx.

Marike Cuperus
8 julho 2022
Ilja Brand
7 julho 2022

Onderweg de nodige obstakels waardoor m’n aankomsttijd thuis een paar keer later werd. Dit werd heel keurig opgepakt en uiteindelijk stipt op afgesproken tijd bezorgd. Daarnaast werd ik gebeld en erop gewezen dat ik mijn bestelling ook goedkoper had kunnen doen. Heel netjes. En: lekker eten, goed warm.

Louise
4 julho 2022

Beide pizza's smaakten goed, jammer dat de korst erg droog was, kan gebeuren op naar de volgende keer.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jelmer
1 julho 2022
Bergsma
1 julho 2022

Spare ribs hot waren super lekker. Vlees viel van het bot af! Heel goed!! Complimenten!!

Jolanda
30 junho 2022
Gerrit Salemink
29 junho 2022
Ron sondervan
27 junho 2022

Weer lekker gegeten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sam
26 junho 2022

Verse sla er op doen, zag er niet erg lekker uit.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rein Vd Van Der Schaaf
26 junho 2022

Het was super druk en toch keuring op tijd bezorgd, we hebben heerlijk gegeten, top 👌

Bep Brouwer- Resoort
20 junho 2022

Het eten was goed maar wat waterig bij ons beide, we hadden spaghetti en paste en ik had bij de pasta gorgonzola gevraagd maar zat er niet .

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jacob Postma
19 junho 2022

Wederom heerlijk gegeten Pepersaus zou iets pittiger mogen

Douwe Zeinstra
19 junho 2022

Het eten was niets mis mee. Helaas bleek dat de sauzen en salades niet geleverd waren. Gelukkig zelf nog wat in huis.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marike Cuperus
19 junho 2022
Velzen
13 junho 2022

Heerlijk gegeten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Saskia
13 junho 2022

Even goed als altijd, was zelfs eerder dan de aangegeven bezorgtijd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marleen
11 junho 2022

Heerlijke pizza’s! De bezorger verontschuldige zich omdat hij een half uur te laat was. Als service kregen we een gratis fles cola bij de bestelling. Erg attent!

R. de Vries
10 junho 2022
Mol
9 junho 2022

De vorige keer was ie niet lekker,te hard gebrand! Nu super!!

Julia
3 junho 2022

Heerlijk gegeten, goede prijs en bezorging precies op afgesproken tijd.

Wendy Bouma
1 junho 2022

Zoals altijd, heerlijk!

Alie
30 maio 2022

Heerlijke pizza's, super snel geleverd en dat op een zaterdagavond!

Bep Brouwer- Resoort
30 maio 2022

Ons eten was weer uitstekend we hebben zitten smullen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Johan
29 maio 2022

Weer heerlijk. Bedankt. Groetjes.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jisk van der Wal
28 maio 2022
Klaas Boekema
27 maio 2022

Na een miscommunicatie is alles goed opgelost. Het eten was heerlijk

Anneke
25 maio 2022
Henk bergsma
25 maio 2022

De spare ribs waren overheerlijk we hebben er zeer van genoten bedankt.👍👍👍

Marike Cuperus
25 maio 2022
R. de Vries
25 maio 2022

Kip was erg droog!!!

Bep Brouwer- Resoort
23 maio 2022

Het was weer super lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sander Boersma
23 maio 2022

Sneller dan verwacht! Lekkere pizza ook

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

ron sondervan
22 maio 2022

weer super lekker gegeten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Walstra
21 maio 2022

Super snel. Heerlijk eten

van der Zwaag
20 maio 2022

Pizzabodems waren erg dun, bij 1 pizza leek deze er zelfs niet te zijn omdat de inhoud van de pizza in het midden gewoon op de doos lag.. zonder bodem. De dunne pizzabodem die er was, viel spontaan uit elkaar. Dit is niet wat wij gewend zijn van Baba.

Marjan
14 maio 2022

Was weer heerlijk

Bergsma
13 maio 2022
T
12 maio 2022

Helemaal top

Marike Cuperus
9 maio 2022
Alie
8 maio 2022

Precies op tijd geleverd. Altijd heerlijke pizza's!

Jack
7 maio 2022
Folkert Akkerhof
7 maio 2022

Super!

Henk en Inge
5 maio 2022

Weer heerlijk gegeten.

Afke Attema
30 abril 2022

De pizza's waren heerlijk bezorging eerder dan verwacht was prima.

H Zijlstra
30 abril 2022

Het eten is altijd perfect, Maar gister een shoarma schotel besteld en als extra friet erbij. Maar er zat geen friet bij, wel betaald. Jammer.

Fam. Idsinga
25 abril 2022

Heerlijk gegeten, top zo bestellen

Harm Haringa
25 abril 2022

Was weer heerlijk en op tijd !

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

De Boer
25 abril 2022

Het was weer heerlijk zoals altijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Johan
24 abril 2022

Hoi hoi. Was weer heerlijk. En super mooi op tijd. Bezorgd door lieve jongedame. Tot volgende keer. Groetjes.

K. Mol
23 abril 2022

De pizza is heerlijk! Helaas was de bestelde en betaalde salami er niet op.

Jack Terveer
21 abril 2022
Marike Cuperus
19 abril 2022
Scholten
18 abril 2022

Shaslik schotel zag er goed uit, was meer dan genoeg, was warm maar het vlees was enorm droog en bijna niet weg te kauwen, erg jammer

Femmy Boon
18 abril 2022

Altijd voortreffelijk...wat ik bestel en de bezorgers zijn altijd goed gehumeurd die hier komen👍

Jelmer
18 abril 2022
Hermien Terwisscha van Scheltinga
16 abril 2022

Lekker gegeten en top bezorging!

J Damstra
16 abril 2022

Altijd vlot en heerlijke pizza’s

Ruben
16 abril 2022

Eten was heerlijk. Bezorging duurde wat lang (1,5 uur), maar dit was bij bestelling al duidelijk. De fles Fanta 'voor het lange wachten' was een mooi gebaar. Kortom, topservice en lekker eten!

Johan Revers
3 abril 2022

Was weer heerlijk. Bedankt.

Harmjan
2 abril 2022
Jolanda Postma
2 abril 2022

Zoals altijd weer heel snel bezorgd en het smaakte uitstekend!

ES
31 março 2022
Rinse Draaisma
28 março 2022
Jolanda Adema
27 março 2022
Brouwer
27 março 2022
Anneke
27 março 2022

Super weer,zoals altijd.

Henk en Inge
20 março 2022

Zoals altijd, heerlijk gegeten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kaylin
19 março 2022

Kregen 1 verkeerde pizza maar was opzich geen probleem, wel n beetje slordig maar de snelle levering compenseerde

Aise
19 março 2022

Snel klaar en lekker

de Boer
14 março 2022
M.Bekema
13 março 2022

Erg lekkere pizza's Ruim binnen verwachte tijd bezorgt.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

M. van der Wal
13 março 2022

Bestelling iets eetder klaar maken zodat de klant niet een kwartier hoeft te wachten. Vetder is alles prima.

J Tienstra
12 março 2022
Wendy Bouma
12 março 2022

Het was weer heerlijk! 👌😘

Sylvia
12 março 2022

Heerlijk gegeten! Altijd goed!

Berend
9 março 2022

Gewoon als gewoonlijk: snel bezorgd, lekker en een pizza van formaat.

K Brinksma
9 março 2022

Dikke duim

De Boet
9 março 2022
J
7 março 2022

Snelle bezorging, heerlijk eten. Top service

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rein Vd Van Der Schaaf
6 março 2022

Heerlijk gegeten

Sandra Schoegje
5 março 2022

Er moet alleen opgelet worden welke sauzen erbij moeten. Helaas had ik niet bakje juiste saus erbij gekregen. Maar 4 dezelfde

Johan
5 março 2022

Hoi hoi. Wij hadden pizza en shoarma. Het was weer Heerlijk en weer super op tijd thx . Tot volgende keer . Groetjes johan

Wendy
2 março 2022

Heerlijk zoals altijd! 👌😘

Bruinsma
2 março 2022

lekkere pizza

Chris
25 fevereiro 2022

Snel en erg lekker

Johan
25 fevereiro 2022

Hoi hoi . Was weer heerlijk. En mooi op tijd . Thx jonge dame van de bezorging. En compliment aan de kok . Groetjes johan.

Steffie
24 fevereiro 2022
Klaziena
21 fevereiro 2022

Zoals altijd heerlijke pizza's gehad.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Brouwer
20 fevereiro 2022
A Kuiper
19 fevereiro 2022

Het eten was net zoals anders, niks op aan te merken!

Dirk
18 fevereiro 2022

We misten de knoflook saus die betaald was bij de pizza shoarma

Jolanda Adema
13 fevereiro 2022

Top👍🏻

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jolanda & Henry
13 fevereiro 2022

Altijd lekker en weer super snel!

Anna
12 fevereiro 2022
Johan Revers
11 fevereiro 2022

Hoi hoi. Gewoon zo als altijd . Heerlijk. En weer mooi op tijd . Tot volgende week vrijdag.

Rein Vd Van Der Schaaf
5 fevereiro 2022

👍👍👍👍👍👍👍

Maartje
5 fevereiro 2022

Ze waren heerlijk! Voorgesneden ( bij de opmerkingen gevraagd) en snel in huis, zelfs op de vrijdagavond.

H Boorsma
5 fevereiro 2022
R.J.M.G. Blaeser
4 fevereiro 2022

Helemaal top gaat zo door!

Johanrevers123@gmail.com
31 janeiro 2022

Was super lekker weer. En mooi op tijd.tot gauw.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

H sjaarda
31 janeiro 2022
Witteveen
29 janeiro 2022
Anna Kuiper
24 janeiro 2022

Het eten was heerlijk, en het was op tijd bezorgd op de aan gegeven tijd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marcel
23 janeiro 2022

Dikke prima!! Zoals altijd goed!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Robert
21 janeiro 2022

Optijd geleverd en hoed warm.

Berend
20 janeiro 2022

Zoals altijd; snel, lekker en goed.

Fcsaal
15 janeiro 2022
RvdM
14 janeiro 2022

Twas weer heerlijk!!

Eduard
12 janeiro 2022

Goed, beter, Baba!

Ben
11 janeiro 2022

Altijd goed vriend

Wendy
11 janeiro 2022

Heerlijk! 😍😋

Hennie
10 janeiro 2022

Heerlijke pizza's elke keer weer, maar we merken wel bij drukte dat er dan de extra kaas en of salami er niet op zit. Maar dat wordt keurig opgelost.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Van der Net
8 janeiro 2022

Zoals altijd weer heerlijk gegeten vanavond , Shoarma zoals shoarma bedoeld is .

Simão
7 janeiro 2022

Het eten werd netjes, nog voor de gemelde tijd bezorgd en het eten was nog erg goed warm! Lasagne iets aan de flauwe kant, maar verder lekker gegeten. 👍🏼

Ria van der land
7 janeiro 2022

Heerlijke pizza's

Esther
6 janeiro 2022

Dik voor mekaar. Goed belegd en snel gebracht!

Geerlings
5 janeiro 2022

Super lekker mals vlees. Goed warm. Prima.

Smeink
4 janeiro 2022

Top!

Johanna
3 janeiro 2022

Het was nog heerlijk warm toen het gebracht was! Top service elke keer weer

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Eduard
3 janeiro 2022

Mooi op tijd en weer heerlijk gegeten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

H
3 janeiro 2022
Mirjam kooistra
2 janeiro 2021

Altijd een vriendelijke service. En de kwaliteit van het eten is ook top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Peter
2 janeiro 2021

Zoals altijd weer heerlijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marike Cuperus
2 janeiro 2021
Wendy Bouma
2 janeiro 2021

Heerlijk gegeten! 🥰

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

B
30 dezembro 2021

Goed

Wicher
29 dezembro 2021

Heerlijke pizza top

Herman Dijkstra
26 dezembro 2021

Marinade van de zoete spareribs zijn vlakker en minder van smaak. Bezoek had hot en ook is de marinade waarin de spareribs dunner en smaaklozer.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Eduard
26 dezembro 2021

Keurig op tijd. Was weer heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Iris
26 dezembro 2021

Wij vonden het eten heeeerlijk! Goed op temperatuur, volgens afgesproken tijd bezorgd en meer dan voldoende eten! Wij zijn dik tevreden, complimenten! :)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

andy
25 dezembro 2021

werd snel geleverd en het was heel lekker

Johan . Was weer heerlijk. En weer mooi op tijd . Fijne feestdagen.
24 dezembro 2021

Was weer super. .

Eduard Wicherts
24 dezembro 2021

Vanwege Corona is het alweer een tijdje geleden dat wij bij Eetcafé BaBa hebben gegeten. Vanavond geen pizza, maar een Shoarma schotel en een kipfilet schotel besteld. De bestelling werd zeer snel bezorgd. Het zag er allemaal keurig en verzorgd uit. Wij hebben er lekker van gegeten en er was meer dan voldoende! Dit gaan we zeker vaker doen. Alleen de ambiance van Eetcafé Baba missen we.

Wendy Bouma
24 dezembro 2021

Super snelle bezorging en was weer heerlijk! 👌😘

Wessel
23 dezembro 2021

Prima gegeten

Saskia
23 dezembro 2021

Prima eten, snelle bezorging dus zeer tevreden......

Berend
23 dezembro 2021

Als vaste klant ben ik uitermate tevreden over Baba. Niet alleen krijg je waar voor je geld, ook is de kwaliteit van de pizza's erg hoog. Ik ben een grote eter en aan een pizza heb ik echt genoeg. Bestel je buiten de piekuren, is de bezorging ook nog eens snel. Ik raad Baba dan ook zeker aan.

Ruur
20 dezembro 2021

Het was opnieuw heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Harm
19 dezembro 2021

Als vanouds heerlijk gegeten , En snel bezorgd..

FA
18 dezembro 2021

Was weer super!!!

Henk
12 dezembro 2021
Jolanda Adema
9 dezembro 2021
Anne-Marie van Dijk
7 dezembro 2021

Weer heerlijk gegeten met de hele familie!!! TOP! Dank jullie wel