Reviews from Eetcafé Baba Bolsward

Recent reviews

5.0
Otto leeverink
Today

je bestelt twee hamburgers en krijgt die ook wel met patat erbij. Ik miste alleen de broodjes tomaat en kaas. Wat je krijgt zijn twee vlees schijven op een bord patat met saus en een beetje (standaard) groente. Als ik een hamburger bestel verwacht ik toch iets dat lijkt op dat van de mac maar dan wat luxer want dit geheel koste in totaal 20 euro. Baba heeft lekkere gerechten maar met deze hebben ze net de boot gemist.

Audrey
6 December 2022
Hennie Cuperus
5 December 2022
Bep Brouwer- Resoort
4 December 2022

zoals altijd was het weer super lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Henk
3 December 2022

Shoarma.zitten veel felle bellen in.

Marleen
3 December 2022

Weer heerlijk gegeten!

Bekema
2 December 2022

Iets minder zout graag

Albert
26 November 2022

Heerlijke pizza en op de gewenste tijd bezorgd. De bezorger reed blijkbaar op navigatie maar dat werkt niet helemaal op mijn adres. Ze kwam via de tuin kant Ipv de voordeur. Is helemaal niet erg hoor. Het was een vriendelijke dame. Pizza was niet heel heet meer. Geen ramp. Hij was lekker.

Bekam
26 November 2022

👌👌😋

Klaas
22 November 2022

- Was weer lekker en op tijd bezorgd. - Puntensysteem werkt niet. Na behoorlijk aantal bestellingen staat de teller steeds nog steeds op 1.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hofstra
21 November 2022

Heerlijk gegeten na dik 2 uur wachten. We hebben we vaker eten van de baba, en dat is altijd heerlijk. Vaak halen we dit op, omdat de ervaringen kwa bezorging niet al te best zijn. Ook nu ging het weer goed mis, we hebben zondagavond om 17.30 uur eten besteld via de online bestelsite. Als bezorg optie konden we kiezen vanaf 18.30 uur. We hebben we gekozen voor zsm, wat staat voor zo spoedig mogelijk. Dan ga je der vanuit dat je het zowiezo 18.30 uur in huis hebt. 10 minuten na de bestelling, zo rond 17.40 uur krijgen we een mail met verwachte bezorgtijd. 19.05 uur! Teleurstelling!! Maar goed, als het er dan 19.15 nog niet is besluit ik te bellen. O sorry meneer het is der over 20 minuten! WAT! Dat is ruim 2 uur nadat ik mijn bestelling geplaatst had! Uiteindelijk dan nog een tegoedbon van 10 euro korting op de volgende bestelling. Had liever gewoon mijn eten op fatsoenlijke tijd bezorgd gehad!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anonieme
18 November 2022
Ruben
14 November 2022

Erg leuke en knappe bezorger

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Daan
14 November 2022
Gerrit Salemink
13 November 2022

Het was heerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

K Brinksma
10 November 2022

Dikke duim

Rinze
7 November 2022

Eten is heerlijk alleen jammer dat het broodje bij de shoarma in zat waardoor hij slap en vet was

John
7 November 2022

Tagen kipfilet was super lekker. De ribbetjes smaakten goed maar waren iets te droog.

Vinnie
6 November 2022
Wendy Bouma
4 November 2022

Heerlijk! 😍

Fritsma
31 October 2022

Was niet warm maar lauw helaas

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Van veen
30 October 2022
Ton
29 September 2022

Smaakte weer prima en wederom voldoende vlees en patat.

Tjitsche Bakker
28 September 2022

Heerlijk eten en snelle bezorging!

Petra
24 September 2022

Lekkere pizza met extra ingrediënten als aangegeven. Was iets eerder dan afgesproken tijd voor afhalen, en kreeg door een vriendelijke medewerker een drankje aangeboden. Kortom, lekker eten en een prima service. Aanrader!

Cindy
18 September 2022

We bestellen regelmatig bij jullie en het bevalt prima . Maar we missen bij de saus keuze toch de mayonaise. Hopelijk zetten jullie deze saus ook bij de saus keuze

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hennie Cuperus
18 September 2022

Helaas waren de korsten van de pizza erg hard, dit komt eigenlijk nooit voor. De spagetti was heerlijk!

Sander B
17 September 2022
Rene
15 September 2022

Erg lekker, mals kippenvlees!!!

Bep Brouwer-Resoort
11 September 2022

Het was weer heerlijk , altijd super vers , helemaal top

Heerlijk gegeten 😍
11 September 2022
De boer
5 September 2022
Mellina
1 September 2022

Shaslick vlees was niet echt warm maar dat het heerlijk was maakte het weer goed. Super service en heerlijk gegeten 😉

Astridlouise
27 August 2022

Snel, warm en lekker.

Monique
26 August 2022
Alie
26 August 2022

Gekozen voor zo snel mogelijk bezorgd. Bestelling was er zelfs nog twintig minuten eerder dan in jullie bevestiging aangegeven. Perfect dus! Pizza mozzarella is mijn favoriet. Die is altijd heerlijk!

Henk Boonstra
25 August 2022

Eten was voortreffelijk, Bezorging perfect en op tijd, Zeker voor herhaling vatbaar

Petra B.
24 August 2022
Mark
22 August 2022

Prima Pizza, bezorging precies op de bestelde tijd

Alex
19 August 2022

Zoals altijd weer heerlijk en super aardige bezorgster 😉

Stefan
19 August 2022

Weinig tijd en laat, dus maar even een pizza besteld. Mijn buren bestellen vaak bij Baba en dat leek me wel een goede keuze. Om 20:40 besteld via de app en om 20:56 stond Baba al met de auto voor de deur om de pizza af te leveren. Bizar dat dit zo snel kan, echt een groot compliment! De pizza zelf was overigens ook heerlijk. Dampend heet, rijk belegd (met extra Ananas) en precies voldoende. Ook hier grote klasse. Ik bestel bijna nooit eten, maar de volgende keer is het zeker weer bij Baba! Jammer dat je maar 5 sterren kunt geven...

Bekema
19 August 2022

Zeer tevreden elke keer ondanks sommige drukkere tijden altijd goed eten gehad en op tijd bezorgt maar meestal eerder

Martin
18 August 2022

Was weer lekker👌🏼

Siebren
17 August 2022

Bestelling kwam mooi op tijd. De lasagne en de pizza waren heerlijk van smaak en rijkelijk gevuld/belegd, top!

Theo Witjes
15 August 2022

Werd ruim half uur eerder bezorgd dan vermeld. Eten was goed warm, de frietjes lekker knapperig en de schotel was boven verwachting heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Regina
14 August 2022

Altijd lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

De Boer
14 August 2022
Patrick
11 August 2022

Spare ribs waren perfect Patat was goed warm En de pizza was ook super Bezorgen was heel snel

Naam
11 August 2022
Hogeboom
10 August 2022
Jonan
10 August 2022
pieterse
7 August 2022
Haringa
6 August 2022

Mijn eerste bestelling bij eetcafé Baba. De bezorgtijd online ingesteld op 22:15... De deurbel ging op 22:15 Top service!! De pizza was heerlijk!!

Steffie
4 August 2022

Snel gebracht, vriendelijke bezorgster en heerlijk hapje

Tineke Velting
31 July 2022
Marjan
30 July 2022

Was lekker en de gebakken aardappelen mocht wel minder

Klaas Brinksma
29 July 2022
Bep Brouwer- Resoort
27 July 2022

het was allemaal weer super lekker en van mij met de gorgonzola helemaal top , dank je wel

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sietsma
24 July 2022

Voor het eerst maar zeker niet voor het laatst besteld. Keurig op tijd,eten goed heet en ruim voldoende. Zeker voor herhaling vatbaar van ons een dikke 10.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Louise
24 July 2022

Mooi op tijd Pizza heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
23 July 2022

Ik had pizza minne maar had geen salami gekregen, alleen ham..

Gerben
23 July 2022

Eigenlijk zoals altijd, lekker en op tijd.

Sander
23 July 2022
Berend
21 July 2022

Als vaste klant weet ik wat ik kan verwachten en wederom voldeed zowel de pizza als de bezorgsnelheid hieraan. Normaal bestel ik buiten de piekuren en nu toevallig een keer binnen de piekuren en alsnog hoefde ik niet bijzonder veel langer te wachten. Voor mij is Baba de beste in ons mooie stadje.

Henk en Inge
20 July 2022

En dat met deze warmte een perfecte pizza en salade bezorgd. Respect voor iedereen bij Baba

Daniël
17 July 2022

Prima zoals altijd! Top tent.

Audrey Van der meij
12 July 2022

Heerlijk gegeten!

Finn
12 July 2022

Het was erg lekker en ik ben goed op de hoogte gehouden van de bezorgtijd. Top!

Houkje Cnossen Heeringa
11 July 2022

ik ben een senior de portie zijn veel te groot,maar een kinder portie besteld ook veel te groot jammer was erg lekker .

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hennie Cuperus
10 July 2022

We hadden een verkeerde pizza bezorgd gekregen, maar dit was wel heel snel weer opgelost! Toppie!

Johan
8 July 2022

Hoi hoi . Heerlijk gegeten. Was al weer paar weken geleden . Maar weeer super. Thx.

Marike Cuperus
8 July 2022
Ilja Brand
7 July 2022

Onderweg de nodige obstakels waardoor m’n aankomsttijd thuis een paar keer later werd. Dit werd heel keurig opgepakt en uiteindelijk stipt op afgesproken tijd bezorgd. Daarnaast werd ik gebeld en erop gewezen dat ik mijn bestelling ook goedkoper had kunnen doen. Heel netjes. En: lekker eten, goed warm.

Louise
4 July 2022

Beide pizza's smaakten goed, jammer dat de korst erg droog was, kan gebeuren op naar de volgende keer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jelmer
1 July 2022
Bergsma
1 July 2022

Spare ribs hot waren super lekker. Vlees viel van het bot af! Heel goed!! Complimenten!!

Jolanda
30 June 2022
Gerrit Salemink
29 June 2022
Ron sondervan
27 June 2022

Weer lekker gegeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sam
26 June 2022

Verse sla er op doen, zag er niet erg lekker uit.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rein Vd Van Der Schaaf
26 June 2022

Het was super druk en toch keuring op tijd bezorgd, we hebben heerlijk gegeten, top 👌

Bep Brouwer- Resoort
20 June 2022

Het eten was goed maar wat waterig bij ons beide, we hadden spaghetti en paste en ik had bij de pasta gorgonzola gevraagd maar zat er niet .

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jacob Postma
19 June 2022

Wederom heerlijk gegeten Pepersaus zou iets pittiger mogen

Douwe Zeinstra
19 June 2022

Het eten was niets mis mee. Helaas bleek dat de sauzen en salades niet geleverd waren. Gelukkig zelf nog wat in huis.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marike Cuperus
19 June 2022
Velzen
13 June 2022

Heerlijk gegeten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Saskia
13 June 2022

Even goed als altijd, was zelfs eerder dan de aangegeven bezorgtijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marleen
11 June 2022

Heerlijke pizza’s! De bezorger verontschuldige zich omdat hij een half uur te laat was. Als service kregen we een gratis fles cola bij de bestelling. Erg attent!

R. de Vries
10 June 2022
Mol
9 June 2022

De vorige keer was ie niet lekker,te hard gebrand! Nu super!!

Julia
3 June 2022

Heerlijk gegeten, goede prijs en bezorging precies op afgesproken tijd.

Wendy Bouma
1 June 2022

Zoals altijd, heerlijk!

Alie
30 May 2022

Heerlijke pizza's, super snel geleverd en dat op een zaterdagavond!

Bep Brouwer- Resoort
30 May 2022

Ons eten was weer uitstekend we hebben zitten smullen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Johan
29 May 2022

Weer heerlijk. Bedankt. Groetjes.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jisk van der Wal
28 May 2022
Klaas Boekema
27 May 2022

Na een miscommunicatie is alles goed opgelost. Het eten was heerlijk

Anneke
25 May 2022
Henk bergsma
25 May 2022

De spare ribs waren overheerlijk we hebben er zeer van genoten bedankt.👍👍👍

Marike Cuperus
25 May 2022
R. de Vries
25 May 2022

Kip was erg droog!!!

Bep Brouwer- Resoort
23 May 2022

Het was weer super lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sander Boersma
23 May 2022

Sneller dan verwacht! Lekkere pizza ook

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

ron sondervan
22 May 2022

weer super lekker gegeten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Walstra
21 May 2022

Super snel. Heerlijk eten

van der Zwaag
20 May 2022

Pizzabodems waren erg dun, bij 1 pizza leek deze er zelfs niet te zijn omdat de inhoud van de pizza in het midden gewoon op de doos lag.. zonder bodem. De dunne pizzabodem die er was, viel spontaan uit elkaar. Dit is niet wat wij gewend zijn van Baba.

Marjan
14 May 2022

Was weer heerlijk

Bergsma
13 May 2022
T
12 May 2022

Helemaal top

Marike Cuperus
9 May 2022
Alie
8 May 2022

Precies op tijd geleverd. Altijd heerlijke pizza's!

Jack
7 May 2022
Folkert Akkerhof
7 May 2022

Super!

Henk en Inge
5 May 2022

Weer heerlijk gegeten.

Afke Attema
30 April 2022

De pizza's waren heerlijk bezorging eerder dan verwacht was prima.

H Zijlstra
30 April 2022

Het eten is altijd perfect, Maar gister een shoarma schotel besteld en als extra friet erbij. Maar er zat geen friet bij, wel betaald. Jammer.

Fam. Idsinga
25 April 2022

Heerlijk gegeten, top zo bestellen

Harm Haringa
25 April 2022

Was weer heerlijk en op tijd !

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

De Boer
25 April 2022

Het was weer heerlijk zoals altijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Johan
24 April 2022

Hoi hoi. Was weer heerlijk. En super mooi op tijd. Bezorgd door lieve jongedame. Tot volgende keer. Groetjes.

K. Mol
23 April 2022

De pizza is heerlijk! Helaas was de bestelde en betaalde salami er niet op.

Jack Terveer
21 April 2022
Marike Cuperus
19 April 2022
Scholten
18 April 2022

Shaslik schotel zag er goed uit, was meer dan genoeg, was warm maar het vlees was enorm droog en bijna niet weg te kauwen, erg jammer

Femmy Boon
18 April 2022

Altijd voortreffelijk...wat ik bestel en de bezorgers zijn altijd goed gehumeurd die hier komen👍

Jelmer
18 April 2022
Hermien Terwisscha van Scheltinga
16 April 2022

Lekker gegeten en top bezorging!

J Damstra
16 April 2022

Altijd vlot en heerlijke pizza’s

Ruben
16 April 2022

Eten was heerlijk. Bezorging duurde wat lang (1,5 uur), maar dit was bij bestelling al duidelijk. De fles Fanta 'voor het lange wachten' was een mooi gebaar. Kortom, topservice en lekker eten!

Johan Revers
3 April 2022

Was weer heerlijk. Bedankt.

Harmjan
2 April 2022
Jolanda Postma
2 April 2022

Zoals altijd weer heel snel bezorgd en het smaakte uitstekend!

ES
31 March 2022
Rinse Draaisma
28 March 2022
Jolanda Adema
27 March 2022
Brouwer
27 March 2022
Anneke
27 March 2022

Super weer,zoals altijd.

Henk en Inge
20 March 2022

Zoals altijd, heerlijk gegeten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kaylin
19 March 2022

Kregen 1 verkeerde pizza maar was opzich geen probleem, wel n beetje slordig maar de snelle levering compenseerde

Aise
19 March 2022

Snel klaar en lekker

de Boer
14 March 2022
M.Bekema
13 March 2022

Erg lekkere pizza's Ruim binnen verwachte tijd bezorgt.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M. van der Wal
13 March 2022

Bestelling iets eetder klaar maken zodat de klant niet een kwartier hoeft te wachten. Vetder is alles prima.

J Tienstra
12 March 2022
Wendy Bouma
12 March 2022

Het was weer heerlijk! 👌😘

Sylvia
12 March 2022

Heerlijk gegeten! Altijd goed!

Berend
9 March 2022

Gewoon als gewoonlijk: snel bezorgd, lekker en een pizza van formaat.

K Brinksma
9 March 2022

Dikke duim

De Boet
9 March 2022
J
7 March 2022

Snelle bezorging, heerlijk eten. Top service

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rein Vd Van Der Schaaf
6 March 2022

Heerlijk gegeten

Sandra Schoegje
5 March 2022

Er moet alleen opgelet worden welke sauzen erbij moeten. Helaas had ik niet bakje juiste saus erbij gekregen. Maar 4 dezelfde

Johan
5 March 2022

Hoi hoi. Wij hadden pizza en shoarma. Het was weer Heerlijk en weer super op tijd thx . Tot volgende keer . Groetjes johan

Wendy
2 March 2022

Heerlijk zoals altijd! 👌😘

Bruinsma
2 March 2022

lekkere pizza

Chris
25 February 2022

Snel en erg lekker

Johan
25 February 2022

Hoi hoi . Was weer heerlijk. En mooi op tijd . Thx jonge dame van de bezorging. En compliment aan de kok . Groetjes johan.

Steffie
24 February 2022
Klaziena
21 February 2022

Zoals altijd heerlijke pizza's gehad.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Brouwer
20 February 2022
A Kuiper
19 February 2022

Het eten was net zoals anders, niks op aan te merken!

Dirk
18 February 2022

We misten de knoflook saus die betaald was bij de pizza shoarma

Jolanda Adema
13 February 2022

Top👍🏻

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jolanda & Henry
13 February 2022

Altijd lekker en weer super snel!

Anna
12 February 2022
Johan Revers
11 February 2022

Hoi hoi. Gewoon zo als altijd . Heerlijk. En weer mooi op tijd . Tot volgende week vrijdag.

Rein Vd Van Der Schaaf
5 February 2022

👍👍👍👍👍👍👍

Maartje
5 February 2022

Ze waren heerlijk! Voorgesneden ( bij de opmerkingen gevraagd) en snel in huis, zelfs op de vrijdagavond.

H Boorsma
5 February 2022
R.J.M.G. Blaeser
4 February 2022

Helemaal top gaat zo door!

Johanrevers123@gmail.com
31 January 2022

Was super lekker weer. En mooi op tijd.tot gauw.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

H sjaarda
31 January 2022
Witteveen
29 January 2022
Anna Kuiper
24 January 2022

Het eten was heerlijk, en het was op tijd bezorgd op de aan gegeven tijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marcel
23 January 2022

Dikke prima!! Zoals altijd goed!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Robert
21 January 2022

Optijd geleverd en hoed warm.

Berend
20 January 2022

Zoals altijd; snel, lekker en goed.

Fcsaal
15 January 2022
RvdM
14 January 2022

Twas weer heerlijk!!

Eduard
12 January 2022

Goed, beter, Baba!

Ben
11 January 2022

Altijd goed vriend

Wendy
11 January 2022

Heerlijk! 😍😋

Hennie
10 January 2022

Heerlijke pizza's elke keer weer, maar we merken wel bij drukte dat er dan de extra kaas en of salami er niet op zit. Maar dat wordt keurig opgelost.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Van der Net
8 January 2022

Zoals altijd weer heerlijk gegeten vanavond , Shoarma zoals shoarma bedoeld is .

Simão
7 January 2022

Het eten werd netjes, nog voor de gemelde tijd bezorgd en het eten was nog erg goed warm! Lasagne iets aan de flauwe kant, maar verder lekker gegeten. 👍🏼

Ria van der land
7 January 2022

Heerlijke pizza's

Esther
6 January 2022

Dik voor mekaar. Goed belegd en snel gebracht!

Geerlings
5 January 2022

Super lekker mals vlees. Goed warm. Prima.

Smeink
4 January 2022

Top!

Johanna
3 January 2022

Het was nog heerlijk warm toen het gebracht was! Top service elke keer weer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Eduard
3 January 2022

Mooi op tijd en weer heerlijk gegeten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

H
3 January 2022
Mirjam kooistra
2 January 2021

Altijd een vriendelijke service. En de kwaliteit van het eten is ook top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Peter
2 January 2021

Zoals altijd weer heerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marike Cuperus
2 January 2021
Wendy Bouma
2 January 2021

Heerlijk gegeten! 🥰

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

B
30 December 2021

Goed

Wicher
29 December 2021

Heerlijke pizza top

Herman Dijkstra
26 December 2021

Marinade van de zoete spareribs zijn vlakker en minder van smaak. Bezoek had hot en ook is de marinade waarin de spareribs dunner en smaaklozer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Eduard
26 December 2021

Keurig op tijd. Was weer heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Iris
26 December 2021

Wij vonden het eten heeeerlijk! Goed op temperatuur, volgens afgesproken tijd bezorgd en meer dan voldoende eten! Wij zijn dik tevreden, complimenten! :)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

andy
25 December 2021

werd snel geleverd en het was heel lekker

Johan . Was weer heerlijk. En weer mooi op tijd . Fijne feestdagen.
24 December 2021

Was weer super. .

Eduard Wicherts
24 December 2021

Vanwege Corona is het alweer een tijdje geleden dat wij bij Eetcafé BaBa hebben gegeten. Vanavond geen pizza, maar een Shoarma schotel en een kipfilet schotel besteld. De bestelling werd zeer snel bezorgd. Het zag er allemaal keurig en verzorgd uit. Wij hebben er lekker van gegeten en er was meer dan voldoende! Dit gaan we zeker vaker doen. Alleen de ambiance van Eetcafé Baba missen we.

Wendy Bouma
24 December 2021

Super snelle bezorging en was weer heerlijk! 👌😘

Wessel
23 December 2021

Prima gegeten

Saskia
23 December 2021

Prima eten, snelle bezorging dus zeer tevreden......

Berend
23 December 2021

Als vaste klant ben ik uitermate tevreden over Baba. Niet alleen krijg je waar voor je geld, ook is de kwaliteit van de pizza's erg hoog. Ik ben een grote eter en aan een pizza heb ik echt genoeg. Bestel je buiten de piekuren, is de bezorging ook nog eens snel. Ik raad Baba dan ook zeker aan.

Ruur
20 December 2021

Het was opnieuw heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Harm
19 December 2021

Als vanouds heerlijk gegeten , En snel bezorgd..

FA
18 December 2021

Was weer super!!!

Henk
12 December 2021
Jolanda Adema
9 December 2021
Anne-Marie van Dijk
7 December 2021

Weer heerlijk gegeten met de hele familie!!! TOP! Dank jullie wel

Rients
6 December 2021

Mooi op tijd klaar en smaakte heerlijk

Marike Cuperus
4 December 2021
Tijmstra
4 December 2021

Geweldig! Heerlijk gegeten en grote porties. Dankjewel!

Esther
3 December 2021

Ik had met extra olijven besteld, maar die zaten er niet op.

J de Haan
28 November 2021
Jeffrey broeken
27 November 2021

Sneller bezorgen want we moesten 2 uur wachten en het eten was koud

Riet ursem
21 November 2021

Heerlijke maaltijden. Grote porties. Baba komt zijn afspraken na.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rein Vd Van Der Schaaf
20 November 2021

Top,heerlijk gegeten

Bep Brouwer- Resoort
18 November 2021

zoals altijd was het weer heerlijk

FA
15 November 2021

Het eten is eigenlijk altijd perfect, maar nu waren er stukken van de pizza verschrikkelijk zout en de lasagne was ook niet optimaal (lasagnebladen taai). Kan jullie geen email sturen, dan maar even zo........

Marjan
12 November 2021

Het was lekker zoals altijd

Alie
10 November 2021

Heerlijke pizza's, snelle bezorging.

Kuipers
10 November 2021

Heerlijke pizza mozzarella gehad, bedankt! Klein verbeterpunt is dat de pizza wat mij betreft wel vooraf aangesneden had mogen zijn.

Jelmer
8 November 2021

Super lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

WF
6 November 2021

zoals altijd super!

Ton
1 November 2021

Op de app stond verwachte bezorging 20.25, dat werd 19.45. Dus ik kon gelukkig snel beginnen. De pizza was heerlijk. Handig dat je het via de app kunt doen, direct besteld en betaald. Wat ook mooi is dat je de optie extra topping hebt. Ik weet alleen niet zeker of ik spinazie aan geklikt had..... Ik wilde champignons. Maar dat maakte niet al te veel uit. Smaak was prima.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rein Vd Van Der Schaaf
1 November 2021

Heerlijk, goed warm keurig op aangegeven tijdstip bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

.
31 October 2021
Bolswarder
30 October 2021
Martha W.
29 October 2021

Heerlijke Spaghetti Carbonara en exact op tijd geleverd! Top!

K Brinksma
25 October 2021

Top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Johan Revers
24 October 2021

Was weer heerlijk. Lekker dat jullie weer open zijn .

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bea
24 October 2021

Weinig zout en kruiden op de aardappelschijfjes en patat. De patat was wat hard. Verder weer heerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

J. Cuperus
24 October 2021

Bestelling perfect op tijd geleverd! Lekker gegeten!

Jolanda
23 October 2021

Eten was heerlijk, alleen jammer dat je niet een melding krijgt dat er een lange bezorgtijd is. We hebben bijna 2 uren op ons eten zitten wachten, voortaan eerst maar bellen en vragen wat de bezorgtijden is.

Marjan
4 October 2021

Het was weer heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wessel
3 October 2021
M. van der Wal
3 October 2021

Vandaag online pizza besteld. Afhaaltijd vastgelegd. Bij aankomst ruim een kwartier moeten eachten op de pizza. Misschien een optie om de bestelling klaar te hebben als de klant de bestelling komt halen

Wendy
2 October 2021

Heerlijk gegeten! ❤️

R.kaspers
27 September 2021
Jesi
26 September 2021

Patat zakjes zijn kleiner geworden .verder was het heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Harm
26 September 2021

Was weer super lekker!!

Erika
23 September 2021

Lekker eten. We hadden een pizza, een kindermenu en een shoarma met patat en extra pita en brood met knoflook. Het was allemaal lekker warm bezorgd en smaakte overheerlijk en werd uiteindelijk sneller bezorgd dan in eerste instantie werd gecommuniceerd. Top dus! 5 sterren meer dan waard

Poswin
23 September 2021

Het eten smaakte erg lekker, zoals altijd !

De Boer
22 September 2021

Ga zo door 😋

Rinse Draaisma
21 September 2021
Marike
19 September 2021
Roeland De jong
17 September 2021

Altijd goed als we bestellen

Jan
17 September 2021

We moesten bijna 2 uur wachten op onze bestelling. Nadat we gebeld hadden eerst de bestelling koud afgeleverd!

Marieke
17 September 2021

Heerlijk gegeten met de familie. Superdank voor de fles wijn! We hebben ge-no-ten!

Wessel
14 September 2021
Anneke
13 September 2021
Wessel
7 September 2021
Ruurdje
7 September 2021

Dikke prima, heerlijk gegeten met 8 personen!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wendy Bouma
5 September 2021

Heerlijk gegeten! ❤️

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
5 September 2021
S Kooistra
5 September 2021

Nog nooit zo'n snelle bezorging gehad . Hadden idee dat de kip niet vers was. Jammer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Henry
4 September 2021
Mona
4 September 2021
Willem Jan Haisma
4 September 2021

Op tijd en wederom top warm / heet eten !

Alie
31 August 2021

Heerlijke pizza's. Supersnelle service. Bezorgster was heel vriendelijk.

P
30 August 2021

Lekkerrr

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Juul Zeinstra
30 August 2021

Heerlijke pizza’s. Waren bezorgd op de aangegeven tijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Geelhoed
28 August 2021

Keurig bezorgd op de camping. Heerlijk vlees, gigantische hoeveelheid. Een succes!

Mona
28 August 2021