Beoordelingen van Eetcafé Baba Bolsward

Recente recensies van Eetcafé Baba Bolsward

5 sterren na 46 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks eigen fout in aangeven bezorg tijd Toch hun best gedaan om het eten in de spits tijd te bezorgen. Keurig voor elkaar !

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het stond op tijd klaar en smaakte heerlijk!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk we hebben gesmuld

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedtellen ging vlot .. op de hoogte gehoiden van dtand van zaken en ook melding dst mijn eten onderweg was..tevens een uur sneller dan wat aangegeven was zat ik aan tafel👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede maaltijden. vlotte service en betaalbaar. We bestellen hier zeker weer.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's welke op de afgesproken tijd worden bezorgd door een vriendelijke bezorgster. Kortom, een feestje dat we zeker gaan herhalen !

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en perfect op tijd!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en perfect op tijd!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was goed! De spare ribs waren minder goed, we hadden hot besteld maar het waren noet de hot sparibs, beetje jammer dat ik daar 13 euro nogwat aan heb uitgegevn

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was dik inorde Voor herhaling vatbaar

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De shoarma en kipfilet schotels waren weer heerlijk , net zoals de Insalata jerry Gemengde salade met witte kaas, een echte aanrader. Alleen moest er wel 1 uur langer op wachten dan de afgesproken tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg bedankt voor het heerlijke eten jullie hebben mijn verjaardag perfect gemaakt

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorgtijd was wat langer, maar het was tenslotte ook zondag en valentijnsdag!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is bezorgd op het gevraagde tijdstip. Heel fijn. Pizza en spareribs waren lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snellere levering, half uur eerder dan eerst aangegeven. Probleem super opgelost. Grote porties en het was heerlijk. Goed heet.Top!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Zowel de pizza's als de lasagne waren super. Verse ingrediënten en goed heet.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dik inorde

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top als altijd ❤️

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn om ook online af te kunnen rekenen !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima en lekker warm. Op tijd bezorgd. Een aanrader voor iedereen.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, kreeg via mail advies tijd voor bezorging . Het werd een uur eerder dan in een mail stond. Misschien aandachtspunt.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Zoals verwacht uiteraard. Heerlijk gegeten Maar helaas patat ipv de bestelde schijfjes a meerprijs 1.50 Geen probleem natuurlijk, maar volgende keer graag even goed, want 10 x patat ipv bestelde schijfjes is toch €15 verschil

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dikke prima. Duidelijk eten en goede prijs - kwaliteit verhouding

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond weer een heerlijke shoarmaschotel gehad , voor de sfeer ga je naar Baba toe , maar door corona Jan dit nu niet dus dan maar laten bezorgen. Als ik shoarma wil hebben dan is Baba een zeer goede keus , topkwaliteit

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima volgens afspraak. Was heerlijk!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker, het was warm en het was er op tijd.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker! 😘

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd ok echt, we hebben heel veel al uitgeprobeerd en totaal geen opmerkingen. Top

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dik in orde, prachtig op tijd, goed heet en meer dan genoeg. Een dikke 10

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na dat ik had gebeld was het super snel geleverd Super gewoon Het eten was echt heerlijk We hadden pizza besteld We zijn heel erg benieuwd na het andere eten Dus tiot de volgende keer Mvg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk 😋

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's. Bezorging eerder dan verwachte bezorgingstijd. Erg prettig. Helaas werd er een verkeerde pizza bezorgd. I.p.v. quattro formaggi speciale ontvingen we de quattro formaggi.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten van Baba is echt een aanrader. Goed van smaak en heel betaalbaar. Dus ga er lekker van genieten als je wilt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Vlotte bezorging. Erg gemakkelijk zo online bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snel bezorgt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten, prima op tijd geleverd! Tot de volgende keer!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten, TOP zoals altijd!!!